Vyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapia

Vauvojen ja lasten vyöhyketerapia

Tunnetaideterapia

Hinnasto

Asiakkaat kertovat

 • Tulin 2,5kk ikäisen vauvan kanssa vyöhyketerapiaan vauvan itkuisuuden ja vatsavaivojen vuoksi. Jo heti ekan kerran jälkeen olo helpottui selvästi ja pari iltaa meni mukavasti. Käytiin se suositeltu kolme kertaa ja kaikki vaivat katosi. Ihan huippu juttu! Äiti ja koko perhe kiittää. Vauva on tyytyväinen ja minäkin jaksan paremmin.

  Äiti ja vauva 2,5kk
 • Elinan aito ja sydämellinen läsnäolo luo ihanan mahdollisuuden rentoutumiseen ja itsensä tutkiskeluun.

  Hanna
 • Minulla on ollut vaikea migreeni lähes koko elämäni, ja olen joutunut syömään lääkkeitäkin tosi paljon, estolääkityskin oli ainakin vuoden. Sitten tulin hoitoon, ei mennyt kauaa kun estolääkitys purettiin ja tarvitsin vain kohtauksiin tarvittaessa lääkettä. Nyt kun olen käynyt säännöllisesti hoidossa (n. 5 vko välein) ei migreeniä ole juuri ollenkaan. Joskus harvoin alkaa päätä särkeä ja silloinkin selviän buranalla tai hyvillä unilla. En olisi voinut kuvitella miten elämänlaatuni voi todella olla näin hyvä. Näillä hoidoilla on ollut uskomaton vaikutus! Vahva suositus kaikille migreenia sairastaville ja toki muillekin!

  Eija
 • Tunnevyöhyketerapia on auttanut minua käsittelemään vaikeita menneisyydessä tapahtuneita asioita ja aukaisemaan niistä johtuvia tunnelukkoja. Elämänmuutoksissa ja stressitilanteissa koin aiemmin lähes masennusta, ahdistusta ja syyllisyyttä. Minun oli myös vaikeuksia asettaa rajoja. Lisäksi fyysinen kehoni oli jo usean vuoden ajan viestittänyt jotakin, koska kärsin todella usein pahoista vatsakivuista, lihaskivuista, jännityksistä sekä uupumuksesta. Tunnevyöhyketerapian ansiosta fyysiset oireet ovat hävinneet lähes kokonaan. Lisäksi Elinan ehdottamat tunnekäsittelyn työkalut ovat auttaneet käsittelemään ja ymmärtämään tunteitani ja sitä kautta myös hyväksyn itseni ja herkkyyteni paremmin. Sain myös rohkeutta asettaa omat rajani ja pääsemään irti minua vahingoittavista ihmissuhteista. Voin suositella lämpimästi tätä kokonaisvaltaista hoitoa kaikille. Kiitos Elina; olet aito, hyväksyvä, positiivinen, erittäin ammattitaitoinen ja olet saanut tuntemaan itseni tärkeäksi!

  Paula
 • Saat minulta vain hyvää palautetta. Olet sydämellinen, kannustava, empaattinen ja taitava työssäsi. Olet auttanut minua menemään pidemmälle itseni kanssa kuin itse olisin edes ymmärtänyt haluavani. Tunnelma luonasi on ihana sekoitus lempeää läsnäoloa ja innostusta. Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat vapautua menneisyydestään tai löytää hyvän olon!

  Tytti
 • Ryhmässä koin, että harjoituksiin oli helppo lähteä mukaan ilman paineita – sillä oli iso merkitys minulle. Oli lupa olla juuri sitä mitä oli. Sait luotua rauhallisen tunnelman tunteiden sekamelskaan. Ja opin, että tunteet ovat vain osa minua! Miten iso asia- aiemmin tunteet heittelivät minua miten sattuu. Kävin myös hoidossasi, ja olo tuntui paljon rauhallisemmalta ja seesteisemmältä tämän jälkeen. Ihana, että on saanut itkeä ja nauraa! Kiitos kaikkien tunteiden läpikäymisestä! Voin suositella ryhmää ja hoitojasi kaikille.

  Kirsi
Miikka JokiVyöhyketerapia ja tunnetaideterapia