Vauvahieronta-ryhmä

Vauvahieronnalla hyvää oloa koko perheelle!

Tule mukaan oppimaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa!

Vauvan hieronta on lempeää ja turvallista kosketushoitoa koko vauvan keholle. Hieronta on upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa sekä tukea vauvan kasvua ja kehitystä.

Vauvahieronnan vaikutuksia ovat muun muassa:
• Helpottaa vatsavaivoja
• Rentouttaa koko kehoa
• Pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
• Laukaisee lihasjännityksiä
• Vahvistaa immuunipuolustusta
• Lisää vauvan tyytyväisyyttä

Äidin hieroessa vauvaansa lisääntyy vauvalla hyvää oloa tuottava oksitosiini-hormonin erittyminen ja tämä sama hormoni alkaa lisääntyä myös äidillä. Äidille tämän vaikutuksia ovat mm. stressihormonin lasku, äidinmaidon erittyminen ja se auttaa myös kohtua supistumaan ennalleen.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on vauvan koko kehon pehmeää hierontaa öljyn avulla. Tämä on turvallinen ja tehokas keino auttaa vauvaa monissa vaivoissa.

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja se kokoontuu kolme kertaa 1,5 tuntia kerrallaan. Kurssin aikana lapsi saa kolme ohjattua koko kehon vyöhyketerapeuttista hierontaa ja sinä opit ihanan taidon, jolla auttaa lastasi myöhemmin monissa kehityksen vaiheissa.

Kurssit ovat aina pienryhmässä, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Kurssille osallistuvan vauvan suositeltu ikä on 3 viikosta eteenpäin noin vuoden ikään asti.

Kurssilla keskitytään hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat, että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita kuten
 vatsavaivoja ja niiden helpottamista sekä vauvan unta ja rytmiä ja niiden parantamista.
Kurssilla saat vinkkejä ja hoito-ohjeita vauvan ja koko perheen hyvinvointiin sekä sinulla on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen apuun ja neuvontaan kurssilla.

Hinta

Vauvahieronta-ryhmä: 1,5 tuntia / 39€

Hinta sisältää ALV:n 24%.

Voit tilata vauvahieronnan myös kotiisi! Jos sinulla on mahdollinen ryhmä (noin 5 – 8 vauvaa + vanhempaa) koossa, voitte pitää yhteisen lämminhenkisen vauvahieronta- tuokion omassa tutussa ympäristössä.

 

Sinä, joka tarjoat kotisi tähän, saat kurssin puoleen hintaan! Jos kiinnostuit – ota yhteyttä!

 

Tule mukaan oppimaan ihana taito, jolla voit tukea lapsesi kehitystä monissa kehityksen vaiheissa!

 

Miikka JokiVauvahieronta-ryhmä