Hyvinvoinnin tueksi

Juice PLUS+ TUOTTEET

Kiinnostaako hyvinvointi? Eikö terveellinen ruoka maistu? Tai maistuu, mutta onko sinulla ongelmia painonhallinnan kanssa? Vai reistaileeko kehosi? Kuluttaako kiireinen ja stressaava elämä?

 

Ei tarvitse olla edes mitään yllämainituista, mutta se, että saat päivän aikana kaikki tarpeelliset ravinteet, joita keho tarvitsee ja vieläpä, että ne imeytyvät, niin oikeanlaisen polttoaineen tarjoaminen keholle voi olla haastavaa.

 

Yksi intohimoistani (kehon ja tunteiden työskentelyn lisäksi) on ravitsemus. Olen vuosia syönyt melko terveellisesti, perehtynyt ravinnon laatuun ja sitä kautta hyvinvointiin. Aina oloni ei kuitenkaan näistä huolimatta ollut virkeä, energinen ja elinvoimainen. Kaksi vuotta sitten törmäsin Juice PLUS+ tuotteisiin. Energiatasoni nousi tasolle missä se ei vielä koskaan aiemmin ollut ollut. Kynteni ja hiukseni kasvoivat vauhdilla, nukuin syvemmin ja sikeämmin kuin vuosiin. Huomasin lukuisia monia positiivia vaikutuksia. Reilu vuoden nautin kapseleita joka aamu. Oloni tasaantui ja ajattelin, että ehkä kapselit ovat tehneet tehtävänsä ja on aika niistä luopua. Puolen vuoden tauon jälkeen huomasin, että olin alkanut huomaamatta napostella (terveellisiä herkkuja kylläkin), arki ei tuntunut menevän keveässä tunnelmassa. Aloitin kapseleiden käytön uudelleen ja löysin ratkaisun, joka sopii minulle ja niin monelle muulle erittäin hyvin!

 

Juice Plus+ tuotteet sisältävät 30 eri kasvista, hedelmää ja marjaa, joilla saat kehollesi tarpeelliset vitamiinit, kivennäisaineet ja fytoravinteet hyvin imeytyvässä muodossa! Harva syö päivittäin tarpeeksi kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Juice PLUS+ on helppo tapa lisätä ruokavalioon arvokkaita fytoravinteita, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita keholle optimaalisessa muodossa.

 

Juice Plussan ”salaisuus” on erittäin laadukkaaksi muodostettu valmistusprosessi. Kasvikset, hedelmät ja marjat poimitaan täysin KYPSINÄ, jolloin ne sisältävät mahdollisimman paljon tärkeitä ravinteita. (Samanlaista laatua on vaikea saada meillä Suomessa, sillä lähes kaikki ulkomailta tuotavat hedelmät ja kasvikset poimitaan raakoina.) Ne mehustetaan nopeasti keräämisen jälkeen (lähellä peltoja, missä kasvit kasvavat) kylmäpuristamalla, jolloin saadaan talteen kaikki tarvittavat ravinteet ja tämän jälkeen mehu kuivatetaan hellävaraisesti jauheeksi, jolloin siitä poistuu vesi ja muuta tarpeettomat aineet, jäljelle jää kasvien parhaimmat osat hyvin imeytyvässä muodossa. Jauhe pakataan kapseleihin, jonka jälkeen ne ovat valmiina käyttöön, juuri Sinua varten <3.

 

Kasvien viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita tai myrkkyjä. Juice PLUS+ -kapselit koostuvat siis täysin luonnollisista lähteistä peräisin olevista ainesosista. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, kemiallisia stabilointiaineita, synteettisiä väriaineita tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuote on myös laktoositon, gluteeniton ja GMO-vapaa.

KOKEMUKSIA JUICE PLUS+ TUOTTEISTA

 

Monet ihmiset ovat kokeneet suuriakin muutoksia aloitettuaan Juice PLUS+ tuotteiden käytön. Suurin muutos mitä ihmiset ovat kertoneet ja mikä omallakin kohdallani kävi on: ravinnekylläisyyden saavuttaminen helposti. Kehon saadessa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, niin että ne imeytyvät, ei ole tarvetta napostella koko ajan jotain, mieliteot alkavat poistua ja keho yleensä alkaa haluta enemmän terveellisistä ravintoa (vihreitä kasviksia yms.). Kapselit eivät ole mitään ihmepillereitä eikä ”laihdutuspillereitä”, mutta näiden avulla moni on pudottanut huomaamatta painoaan. Lisäksi ihon ja kynsien kunto alkaa usein parantua. Ja kuten itsellänikin kävi voi energiatasot kohota ja unenlaatu parantua.

Todella moni saanut upeita ja vaikuttavia muutoksia elämäänsä Juice Plussan avulla. Kokeile sinäkin! ❤

Lapsille löytyy omat tuotteet. Monet lapset ovat innostuneet syömään terveellisemmin ja vähentäneet sokerin käyttöä! Lasten ”mehukarkit” ovat pehmeitä pureskella ja sisältävät kaikki hyvät ravinteet kuten aikuistenkin kapselit.

Voit katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ kaikki tuotteeseen liittyvät usein kysytyt kysymykset. Maineikkaat yliopistot ja tutkimuslaitokset ympäri maailmaa ovat myös tutkineet Juice PLUS+:aa yli 20 vuoden ajan.

Lue lisää tuotteista täältä ja pääset sieltä myös tilaamaan tuotteet: verkkokauppa Juice PLUS+: http://el00779.juiceplus.com

tai voit ottaa suoraan yhteyttä minuun: elina@sinunvoima.fi

Miikka JokiHyvinvoinnin tueksi